booked.net Sasca Montana Nr.535, Caras Severin, Romania +40 723 819 222

Despre Noi

Ne-am început afacerea în urmă cu trei ani (2015) din dorința de a oferi celor care vizitează Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița condiții cât mai bune de cazare, încercând să îmbinăm tradiționalul cu modernul și cu binecuvântările oferite de natură. Sperăm ca cei care aleg să ne treacă pragul să fie mulțumiți de alegerea făcută și să aibă parte de un concediu cât mai relaxant.


#

De ce oaspeții aleg Cazare Iedera?

"Ne-am simțit minunat, gazdele sunt foarte ospitaliere și prietenoase. Vom reveni cu siguranță, cu mult drag. Gabi, Carmen și Rodi din Timișoara – August 2016"


"Mulțumim frumos pentru găzduire. Ne-am simțit ca acasă. Ne dorim să revenim în această zonă atât de frumoasă cu oameni buni, deschiși și frumoși la suflet. Corina, Dana și Sandu - August 2017 "


"Unde simplitatea satului se împletește cu modernismul vremurilor și ciripitul păsărelelor este singurul lucru care te mai trezește dimineața, acolo unde se găsește cabana Iedera, un loc frumos pe care îl vom purta mereu în suflet și la care ne vom întoarce cu drag. Aprilie 2018"


"Apartamentul este un mic muzeu, fiecare obiect are locul lui ales cu grija, stil elegant-rustic; bucatarie utilata; curatenie; liniste(se aude doar susurul apei); oameni frumosi (in special gazdele) si locuri minunate care te imbie sa revii ori de cate ori ai ocazia. Raul Ionescu - August 2019 "