booked.net Sasca Montana Nr.535, Caras Severin, Romania +40 723 819 222
#
18AUG

Party Evolution

Puțin convențional pentru oamenii convențtionali. Vă invitam vineri și sâmbăta (17 si 18 august) pe malul Nerei(între Sasca Montana și Româna), în locul numit Zăvoiul Popii la a patra editie a Party Evolution - un festival de muzica house organizat de Andrei Apateanu.


Rafting

Traseul de rafting pe care il parcurgem este in lungime de 21 de kilometri. Traseul parcurge in totalitate Cheile Nerei, cele mai lungi Chei din tara. Pe parcurul traseului vizitam si cateva obiective, printre care Lacul Dracului, Valea Rea , Moara Veche , Acapulco (locul unde daca vremea ne va permite vom face si o baie), Puntile Suspendate si La Vogiun.


Dificultatea parcursului se preteaza tuturor doritorilor , avand un grad de dificultate scazut. Nera este gradul 1 cu punct de 2 .Pe o scara de la 1-6 , 5 fiind pt profesionisti iar 6 impracticabil. Oricum, o experienta de neuitat.Folosim doar barci profesionale si asiguram echipamentul specific participantilor.

#

Grădina de vară-parc

Unde anume poți să savurezi o bere rece și să comentezi cele mai frumoase locuri pe care le-ai vizitat? Unde poți să te ascunzi de căldura verii cu prietenele la un fresh sau înghețată? Grădina de vară-parc te invită pe terasa din parc, unde ai parte de o servire primitoare.


DEAL

Recent Posts

SOCIALS